2008-07-28

En hälsning från Patsy och hennes familj!

Hej!

Vi har nu haft två lyckliga dygn med Patsy.

Hemresan:
Vi hade planerat att köra så raka sträckor som möjligt. Första stoppet blev hos mormor och morfar i Odarslöv (utanför Lund). Där fick Patsy vatten att dricka. Sen lekte vi en stund på gräsmattan. Vi kröp omkring på alla fyra. Det tyckte hon verkligen om. Hon började genast att valla oss. Sen var hon så trött att hon sov hela resan till Ödåkra utanför Helsingborg. Hon sover mycket. Mellan sovpassen leker hon gärna i trädgården. Alla i familjen tycker att det är lika roligt.

Första natten:
Vi har ett kompostnät uppställt i hallen. Där satte vi lådan som hon sover i. I lådan placerade vi en flaska med ljummet vatten. Utanför kompostnätet låg Corinne på en madrass. Hon väckte oss inte förrän klockan var över fem. Det tycker vi var väldigt fantastiskt.

Dag 2:
Mycket sovande och lekande om vartannat. Det är så roligt. Vi tränar på halsband och koppel. Vi har köpt ett lite mindre halsband och lättare koppel. På kvällen var det dags för valpkurs. Vi var yngst (inte helt förvånande). Vi tränade kontakt och inkallning. Inkallningen blev svår eftersom Patsy var mer intresserad av tränaren än av köttbullen som jag lockade henne med :), Hur som helst så fick hon väldigt mycket beröm både för sitt utseende och sitt sätt att vara.

Andra natten:
Patsy vaknade vid tretiden och behövde kissa. När hon hade varit ute och uträttat sitt behov så ville hon leka. men det fick hon inte då. Hon somnade om och vaknade 06,00. Därmed tycker vi att andra natten också var fantastisk.

Dag 3:
Nu börjar hon bli modigare och skulle mycket väl kunna tänka sig att gå genom häcken in till grannarna.

Som du förstår så är både vi och Patsy nöjda med varandra. Hon har kissat inne en gång. Men alla andra tillfällen har ägt rum utomhus. Hon verkar vilja gå till dörren när det är dags.

Jag hör av mig igen när Philips hemsida för Patsy är klar.


Många hälsningar från
Inger Offesson Persson med familj

1 kommentar:

Viktoria sa...

Tack Inger!
Jag har läst detta mail flera gånger! Det värmer!
Det är så man får en tår i ögonvrån av glädje!
Kram
Viktoria